Welkom op de website van het Fetish Café.
Fetish Café
BDSM
links Welkom Openingsuren Speelkerker Rondleiding Ceremoniën

 

Waarom
Openingsuren
Route
Agenda
Fuiven
noenfeest
Open Speelavond
Ceremonieën
Verhuur
Rondleiding
Speelkerker
Gastenboek
Links
Contact

Lees disclaimer

Contact webmaster
(enkel wat betreft website)

 


Welkom op de website van het Fetish Café

Het Fetish Café opende zijn deuren op 1 oktober 2000.

Na lang onderhandelen met gemeentebestuur en politie werd daarvoor uiteindelijk de toelating bekomen. Daarna volgden nog meerdere discussies met de buurtbewoners.
Angst voor het onbekende zal hierbij wel een grote rol gespeeld hebben.

Nu is het Fetish Café geaccepteerd door de hele buurt en omliggende horeca zaken. Iedereen schijnt (eindelijk) begrepen te hebben dat BDSM'ers heel gewone M/mensen zijn die niemand lastig vallen. Integendeel, O/onze K/klanten stralen respect en verdraagzaamheid uit die men bij vele andere cafégangers niet kan vinden.
Waarvoor dank uiteraard.

Het Fetish Café is enig in zijn soort.

De zaak is van begin af aan opgericht met als welbepaalde doelgroep M/mensen die BDSM beleven. Omdat 'SM Café' wettelijk niet mocht, en BDSM heel veel raakvlakken met fetisjisme heeft, is gekozen voor Fetish Café.
En vanzelfsprekend zijn fetisjisten zeker ook welkom in O/onze zaak.

Sinds het ontstaan van het Fetish Café zijn er in de Benelux nog andere BDSM gelegenheden ontstaan. Het grote verschil met deze en O/ons café is dat het Fetish Café wel degelijk een café is, en geen club of vereniging, en dat W/we elke donderdag, vrijdag en zaterdag open zijn voor elk soort publiek.
Als openbare gelegenheid kan iedereen het Fetish Café binnen. Waarom niet? W/we hebben toch niets te verbergen... Mensen die nieuwsgierig zijn naar BDSM zowel als D/diegenen die H/hun eerste stappen in dit wereldje willen zetten, en natuurlijk de ervaren en volleerde BDSM'er zijn welkom in O/onze zaak. Steeds zullen W/wij alle mogelijke tijd uittrekken om vragen te beantwoorden en U/u verder te helpen.

Lees gerust verder in O/onze site over het hoe en wanneer van het Fetish Café.
Telefonisch kan M/men inlichtingen bekomen op het nummer 03 232 07 36.

W/wij hopen zeker U/u te mogen begroeten in O/ons uniek Fetish Café.