Welkom op de website van het Fetish Café.
Fetish Café
BDSM
links Welkom Openingsuren Speelkerker Rondleiding Ceremoniën

 


Home

Waarom
Openingsuren
Route
Agenda
Fuiven
noenfeest
Open Speelavond
Ceremonieën
Verhuur
Rondleiding
Speelkerker
Gastenboek
Links
Contact

Contact webmaster
Lees disclaimer

 


WAAROM EEN FETISH CAFÉ?

Het idee van een Fetish Café is ontstaan om een ontmoetingsplaats te creëren voor alle M/mensen die interesse hebben in fetisjisme en/of BDSM. Een plek waar W/we kunnen samenkomen, al of niet in fetisj-kledij, om er ongedwongen te kunnen praten. Over O/onze gevoelens of over eender welk ander onderwerp. Maar vooral een plaats om G/gelijkgestemden te ontmoeten, voor een leuke babbel, om af te spreken voor een spel of, W/wie weet, het begin van een langdurige relatie. Een plaats waar W/we ons kunnen gedragen zoals W/we echt zijn.

Van in het begin was het de bedoeling om een zaak te maken waar voor normale, democratische prijzen een consumptie kan gebruikt worden. De U/uitbaters vinden namelijk dat er genoeg geprofiteerd is van M/mensen die fetisj- en/of SM-gevoelens hebben. Daarom het woord 'café' in Fetish Café. I/iedereen kan binnen om voor een normale prijs iets te drinken en wat te praten.

Tegelijkertijd was het van in het begin de bedoeling om op regelmatige basis fuiven te organiseren, waar ook het principe van democratische prijzen behouden blijft. Niet om de zoveel maand op weer een andere plaats, maar elke week in hetzelfde interieur. En betaalbaar voor I/iedereen.

DE LOCATIE VAN HET FETISH CAFÉ

Na lang zoeken hebben de W/we een perfect geschikt pand gevonden voor dit project. Het is gelegen in de Kleine Pieter Potstraat n° 8 te Antwerpen. Midden in het oude stadscentrum, vlakbij de Grote Markt. Toch ligt het Fetish Café in een discrete zijstraat. Parking is geen probleem vermits er verschillende parkings vlakbij zijn, waarvan er vele de hele nacht door open zijn. D/diegenen die voordien of achteraf op een andere manier plezier willen maken, kunnen steeds iets vinden vlak achter de hoek.

Wat het Fetish Café zo uniek maakt, is dat het pand volledig in een kelder gelegen is. En niet zomaar een kelder...
De bouw van de kelder dateert uit 1562! Het is een deel van een 16e-eeuws klooster waarvan enkel O/onze kelder en een kapel op de hoek van de straat nog bestaan. De hele kelder is volledig gewelfd, en aan de vorm en bouw van de muren en zoldering kan M/men zo de originele bouwstijl zien. Binnenkomen is zin krijgen!

DE FORMULE VAN HET FETISH CAFÉ

Zoals reeds uitgelegd is het voornaamste deel van de zaak een café waar de L/liefhebber voor democratische prijzen een consumptie kan gebruiken en praten met G/gelijkgestemden.

W/we proberen de drempel van het Fetish Café laag te houden zodat I/iedereen er Z/zich thuis voelt. In het café zelf zullen geen professionele Domina's of onderdanigen te huur zijn. Natuurlijk kunnen W/wij U/u indien gewenst wel doorverwijzen naar verschillende P/personen waarvan W/wij overtuigd zijn dat Z/ze zullen voldoen aan U/uw wensen.

De achterste kelder is speciaal voor SM L/liefhebbers. Het middeleeuws interieur vraagt om middeleeuwse toestellen, die dan ook aanwezig zullen zijn. Exclusief door Specialisten gemaakt voor het Fetish Café. Er is een kooi en een aparte cel, en voor de fanatiekelingen kan M/men op een klein podium tonen wat M/men allemaal kan.
Wilt U/u een echt BDSM-spel beleven in een unieke en veilige omgeving? Dan kan deze infrastructuur privé gereserveerd worden voor een heel redelijke prijs, op vrijdagavond. Dit is eventueel ook mogelijk op andere dagen en/of avonden, gelieve in dat geval contact met O/ons op te nemen. De speciale toestellen -allen in middeleeuwse stijl- zijn in de prijs inbegrepen. Uit standpunt van veiligheid en hygiëne veronderstellen W/we dat de K/klanten Z/zelf het kleine materiaal meebrengen.

SEKS IN HET FETISH CAFÉ

Het Fetish Café is geen parenclub of seksclub. Maar dat wil niet zeggen dat er geen seksuele activiteiten mogen plaats vinden in het Fetish Café! Maar dan wel rekening houdend met volgende regeltjes: op donderdag- en vrijdagavond is het Fetish Café een openbare gelegenheid. Daardoor zijn we dan ook gebonden aan de Belgische wet op de Openbare Zedelijkheid. Dus geen seks in het publiek, dit kan wel indien M/men privé de speelkerker afhuurt, met gesloten deuren. Ook geen naakte erogene lichaamsdelen, 'strandkledij' of wat daardoor verstaan wordt is wel toegelaten. Ook 'zware' SM is verboden, de uitdrukking 'zware SM' is O/ons doorgegeven door de politie maar N/niemand scnijnt exact te weten wat daaronder verstaan wordt. W/we kunnen alleen doorgeven wat W/wij Z/zelf te horen hebben gekregen.

Bovenstaande houdt in dat seks op privé fuiven - dus elke zaterdag - wél toegelaten is! Maar toch wil het Fetish Café zich onderscheiden van genoemde parenclubs en seksclubs, door het onverantwoord aanraken van I/iemands lichaam ten allen te verbieden! Alles kan, zolang het op voorhand afgesproken is en I/iedereen ermee akkoord gaat!

VOOR WIE IS HET FETISH CAFÉ?

Voor I/iedereen die interesse heeft in fetisj of SM, of D/die er vragen over heeft. Zowel ervaren SM-B/beoefenaars als B/beginnelingen zijn welkom. W/we hopen een vast C/cliëntieel te krijgen van zowel SM-L/liefhebbers als pure fetisjisten van lak, rubber, leder, hoge hakken en al wat daarmee verband houdt. Het team van het Fetish Café zal zijn uiterste best doen om het I/iedereen naar zijn zin te maken, en toch de privésfeer zoveel mogelijk te behouden. Mensen met slechte bedoelingen zoals profiteurs en pedofielen zullen ten allen tijde geweerd worden. De toegang tot het Fetish Café  is trouwens verboden onder de 18 jaar.

Zowel de U/uitbaters als het P/personeel zijn A/allen ervaren B/beoefenaars van BDSM, en zijn graag bereid U/u te antwoorden op eender welke vraag. Zonder de pretentie te hebben van psychiaters te zijn, zullen W/wij U/u proberen te helpen bij elk probleem dat U/u zou kunnen hebben. M/mensen van het Fetish Café hopen ook die M/mensen te kunnen aantrekken D/die interesse hebben in BDSM, maar D/die de stap nog niet gezet hebben ervoor uit te komen. Uit ervaring weten W/we hoe moeilijk het soms is om in dit 'milieu' binnen te geraken. En hoe leuk het is eens M/men de stap gezet heeft!

WANNEER?

Het Fetish Café is open op elke vrijdag en zaterdag vanaf 21:00 uur. Elke derde donderdag van de maand zijn W/we geopend van 13:00u tot 18:00u voor het Noenfeest en van 20:00 uur tot 02:00 uur voor de Munch. Elke tweede zondag van de maand is het Café geopend van 14:00 uur tot 19:00 uur voor O/onze Fetish Sunday.

Het is ook mogelijk het Fetish Café af te huren op de sluitingsdagen, zeker ook op zondag. M/men kan dan ongestoord genieten van de sfeer die het Fetish Café U/u aanbiedt, en het café is dé unieke gelegenheid voor privé fuiven, ceremonieën of foto-shoots.

Wilt U/u nog meer inlichtingen? U/u kunt ons altijd bereiken tijdens de openingsuren op O/ons telefoonnummer:
+32 (0)3 232 07 36.

Of stuur O/ons een e-mail naar info@fetish-cafe.com.

W/we hopen van harte U/u te mogen begroeten in O/ons exclusieve Fetish Café.