Welkom op de website van het Fetish Café.
Fetish Café
BDSM
links Welkom Openingsuren Speelkerker Rondleiding Ceremoniën

 


Home

Waarom
Openingsuren
Route
Agenda
Fuiven
noenfeest
Open Speelavond
Ceremonieën
Verhuur
Rondleiding
Speelkerker
Gastenboek
Links
Contact

Contact webmaster
Lees disclaimer

 

Academy of Kink: Take my breath away

O/onze missie is niet enkel het organiseren van BDSM-bijeenkomsten en play party's, maar evenzeer duiding en begeleiding verschaffen aan alle lagen van kinky Vlaanderen en omstreken. Voor elk praktiserend K/kinkster is het immers van belang om degelijke theoretische en praktische begeleiding te hebben, zodat kinky play in het algemeen en BDSM in het bijzonder, veilig en optimaal kan verlopen.

W/we streven naar een gedegen combinatie tussen informatieve en praktische sessies, door middel van voorbeelden en demonstraties, gevolgd door een klassieke play party, die de mogelijkheid biedt om de opgedane kennis in de praktijk om te zetten.
De Academy of Kink wordt gevormd door ervaren Doms en subs, die S/samen over een ruime theoretische en praktische expertise beschikken in diverse aspecten van kinky play en BDSM.

Vanaf september 2018 zal de Academy of Kink maandelijks een event organiseren op basis van deze formule, meer bepaald op de eerste zaterdag van de maand. Een uitgebreide agenda met de specifieke onderwerpen volgt spoedig.
Van 20.00u tot 22.00u verlopen de inleiding en demonstratie, gevolgd door de play party waarbij het onderwerp van de avond extra benadrukt wordt.

Tijdens deze Academy of Kink, staat breathplay centraal.
Verschillende technieken van deze intense vorm van machtsuitwisseling en controle zullen behandeld worden, evenals aspecten van anatomie, fysiologie, veiligheid en aftercare. Bezoekers zullen de mogelijkheid hebben om te experimenteren met verschillende technieken en hulpmiddelen, steeds onder begeleiding van ervaren Doms en subs. Dit alles zal gebeuren onder begeleiding van ervaren Doms en subs, met ruime kennis over dit onderwerp. Uiteraard blijven de O/organisatoren en M/medewerkers van de Academy of Kink beschikbaar tijdens de aansluitende play party, voor het verschaffen van raad en daad.