Welkom op de website van het Fetish Café.
Fetish Café
BDSM
links Welkom Openingsuren Speelkerker Rondleiding Ceremoniën

 


Home

Waarom
Openingsuren
Route
Agenda
Fuiven
noenfeest
Open Speelavond
Ceremonieën
Verhuur
Rondleiding
Speelkerker
Gastenboek
Links
Contact

Contact webmaster
Lees disclaimer

 

Academy of Kink: Squirts & Gushes

O/onze missie is niet enkel het organiseren van BDSM-bijeenkomsten en play party's, maar evenzeer duiding en begeleiding verschaffen aan alle lagen van kinky Vlaanderen en omstreken. Voor elk praktiserend K/kinkster is het immers van belang om degelijke theoretische en praktische begeleiding te hebben, zodat kinky play in het algemeen en BDSM in het bijzonder, veilig en optimaal kan verlopen.

Tijdens deze prequel van de Academy of Kink zal het kenmerkende concept snel duidelijk worden. W/we streven naar een gedegen combinatie tussen informatieve en praktische sessies, door middel van voorbeelden en demonstraties, gevolgd door een klassieke play party, die de mogelijkheid biedt om de opgedane kennis in de praktijk om te zetten.
De Academy of Kink wordt gevormd door ervaren Doms en subs, die S/samen over een ruime theoretische en praktische expertise beschikken in diverse aspecten van kinky play en BDSM.

Vanaf september 2018 zal de Academy of Kink maandelijks een event organiseren op basis van deze formule, meer bepaald op de eerste zaterdag van de maand. Een uitgebreide agenda met de specifieke onderwerpen volgt spoedig.
Van 21.00u tot 23.00u verlopen de inleiding en demonstratie, gevolgd door de play party waarbij het onderwerp van de avond extra benadrukt wordt.

Tijdens deze Academy of Kink, staat squirting centraal.