Welkom op de website van het Fetish Café.
Fetish Café
BDSM
links Welkom Openingsuren Speelkerker Rondleiding Ceremoniën

 


Home

Waarom
Openingsuren
Route
Agenda
Fuiven
noenfeest
Open Speelavond
Ceremonieën
Verhuur
Rondleiding
Speelkerker
Gastenboek
Links
Contact

Contact webmaster
Lees disclaimer

 


OPENINGSTIJDEN VAN HET FETISH CAFÉ


Het Fetish Café opent  elke vrijdag om 21:00 uur en elke derde donderdag van de maand om 20:00 uur. Hoe laat W/we sluiten is niet bepaald, maar nooit voor middernacht. Tijdens de weekavonden is er geen dress-code en is het Fetish Café een gezellige praatkroeg. U/u kan er terecht met al U/uw vragen en inlichtingen over BDSM in het algemeen en over het Fetish Café in het bijzonder. Het café is een openbare gelegenheid waar I/iedereen binnen kan (vanaf 18 jaar) en dient er geen inkom betaald te worden. Het enige wat gevraagd en geboden wordt is respect van I/iedereen voor I/iedereen.


Het Fetish Cafe garandeert elke zaterdagavond een BDSM- of BDSM gerichte fuif die begint om 21:00 uur. Bij die fuiven is dress-code wel verplicht en dient er naargelang de vereniging of organisatie inkom betaald te worden. Op de Agenda pagina kunt U/u zien wanneer welke vereniging een fuif geeft. Elke vereniging heeft zijn eigen stijl, maar altijd binnen de grenzen van respect en vrijwilligheid met het oog op de veiligheid van elkeen aanwezig. I/iedereen die fuiven geeft in het Fetish Café wordt geacht deze regels na te volgen.

Van zondag tot en met woensdag is het Fetish Café gesloten. Indien gewenst kan de zaak dan afgehuurd worden voor privé bijeenkomsten. Voor meer info wat betreft het organiseren van zo'n soort fuiven kunt U/u mailen naar info@fetish-cafe.com.