Welkom op de website van het Fetish Café.
Fetish Café
BDSM
links Welkom Openingsuren Speelkerker Rondleiding Ceremoniën

 


Home

Waarom
Openingsuren
Route
Agenda
Fuiven
noenfeest
Open Speelavond
Ceremonieën
Verhuur
Rondleiding
Speelkerker
Gastenboek
Links
Contact

Contact webmaster
Lees disclaimer

 


OPEN SPEELAVONDEN IN HET FETISH CAFÉ

Als niemand het Fetish Café afhuurt op een zaterdagavond, dan heeft er een 'Open Speelavond' plaats.
Wanneer op zaterdag een fuif georgainseerd wordt met restricties, organiseren we zo een Open Speelavond ook de vrijdag vooraf.

Op zulk een avond mag iedereen binnen in het Fetish Café zonder inkom te betalen! Er is ook geen verplichte dresscode, alhoewel deze natuurlijk wel toegelaten is. Voor de speciale sfeer in het Fetish Café wordt dit zelfs aangemoedigd!
Wél wordt deftige kledij vereist. Dit is altijd zo op zaterdagavond in het Fetish Café. Speciaal om ongewensten niet toe te laten, zal er ook op deze Open Speelavonden iemand aan de inkom staan om houding en kledij te controleren.

De speelkerker is afgesloten voor het publiek tijdens deze avonden. We willen de traditie dat men elke zaterdagavond een BDSM-sessie kan houden in het Fetish Café niet verbreken. Iedereen die het wil kan dus in de speelkerker gaan om een sessie te houden of deze bij te wonen. Daarvoor wordt dan wel een bijdrage van 10 euro per persoon gevraagd, alleenstaande mannen betalen 20 euro.

Het café zelf is op die avonden een openbare gelegenheid, waar geen naakt of seksuele handelingen zijn toegestaan. In de privé ruimte van de kerker kan dit natuurlijk wel. Dit is DE uitgelezen gelegenheid om het Fetish Café te bezoeken zonder daarvoor aangepaste kledij te hoeven dragen.

De data waarop de Open Speelavonden georganiseerd worden staan steeds vermeld in onze agenda.