Welkom op de website van het Fetish Café.
Fetish Café
BDSM
links Welkom Openingsuren Speelkerker Rondleiding Ceremoniën

 


Home

Waarom
Openingsuren
Route
Agenda
Fuiven
noenfeest
Open Speelavond
Ceremonieën
Verhuur
Rondleiding
Speelkerker
Gastenboek
Links
Contact

Contact webmaster
Lees disclaimer

 


ROUTEBESCHRIJVING

Vanaf de snelweg E17 komende van richting Gent, neemt U/u de afrit Antwerpen Centrum. Hetzelfde geldt voor D/diegenen die vanuit Nederland komen op de E19, of de E34. Eens in Antwerpen begeeft M/men zich naar de omgeving van de de Grote Markt. Hiervoor kan M/men de aangegeven richting 'Schelde' ook volgen. Eens in de buurt van de Grote Markt parkeert M/men daar zijn auto in één van de parkings. Tijdens het weekend zijn deze meeste parkings dag en nacht open, maar het veiligste is toch te letten op het sluitingsuur. Best nog is de parkings op de Scheldekaaien zelf te gebruiken, die altijd open zijn. Daarna begeeft M/men zich naar de Grote Markt zelf.

Als U/u op de Grote Markt staat, met U/uw gezicht gericht naar het Stadhuis van Antwerpen, bemerkt U/u aan U/uw linkerkant een winkel-wandelstraat: de Hoogstraat. Goed herkenbaar aan 'Frituur n° 1' op de hoek. U/u loopt deze straat in en de tweede smalle zijstraat (steeg) aan U/uw rechterkant is de Kleine Pieter Potstraat.
Het Fetish Café bevindt zich in n° 8 van de Kleine Pieter Potstraat.

Het café is erg discreet gelegen. De Kleine Pieter Potstraat is meer een steeg, die uitkomt tussen een restaurant en een sandwich-bar in de Hoogstraat. U/u zal geen grote neon-verlichting of iets dergelijks van ver zien. Dit is gedaan met de speciale bedoeling om niet-geïnteresseerden een beetje af te weren.

(klik op de afbeelding om ze te vergroten)
routeplan


W/we hebben voor U/u ook enkele hotels uitgezocht, op wandelafstand van het Fetish Café. Deze hotels zijn van verschillende prijsklasse en, alhoewel gebaseerd op positieve bevindingen van andere B/bezoekers aan O/onze fuiven, hebben W/wij geen enkele verbintenis met hen en zijn er dus niet verantwoordelijk voor. Alle info over deze hotels is welkom zodat volgende G/gasten daar profijt van kunnen hebben.
Hieronder kunt U/u de websites van deze hotels vinden. Aan U/u de keuze.
Hotel 't Katshuis, Grote Pieter Potstraat 18, Antwerpen
Hotel Scheldezicht, Sint-Jansvliet 10-12, Antwerpen
Hotel Postiljon, Blauwmoezelstraat 6, Antwerpen
Hotel Rubens, Oude Beurs 29, Antwerpen