Welkom op de website van het Fetish Café.
Fetish Café
BDSM
links Welkom Openingsuren Speelkerker Rondleiding Ceremoniën

 


Home

Waarom
Openingsuren
Route
Agenda
Fuiven
noenfeest
Open Speelavond
Ceremonieën
Verhuur
Rondleiding
Speelkerker
Gastenboek
Links
Contact

Contact webmaster
Lees disclaimer

 


FUIVEN IN HET FETISH CAFÉ


   

De zaterdagen van het Fetish Café zijn gereserveerd voor speciaal georganiseerde BDSM activiteiten. Elke zaterdagavond kan M/men in het Fetish Café, indien gewenst, een BDSM sessie houden of bijwonen. Meestal wordt het Fetish Café afgehuurd door een BDSM-vereniging die daar dan een fuif organiseert. Deze beginnen steeds om 21.00 uur.

Voor een complete kalender, zie op O/onze agenda pagina.

W/wij willen de B/bezoeker er attent op maken dat deze verenigingen elk hun eigen voorwaarden (zoals dress-code) hebben voor hun fuiven. De voorwaarden voor de ene fuif zijn niet altijd dezelfde als die van een andere vereniging. L/lid worden van de ene vereniging houdt NIET in dat M/men automatisch ook L/lid is van de andere. L/lid worden van het Fetish Café zelf is onmogelijk, omdat het Fetish Café een openbare gelegenheid is.


I/iedereen kan het Fetish Café ook privé afhuren, zowel op zondag of op andere dagen of avonden wanneer het café gesloten is. Voor meer info kunt U/u O/ons daarover steeds mailen op O/ons info adres. Het Fetish Café is DE gelegenheid om unieke BDSM-gerichte fuiven te geven. Dit kan voor een verjaardag of een P/persoonlijk feestje zijn, maar zeker ook voor BDSM-Ceremoniën.


De mogelijkheid bestaat om op donderdag- of vrijdagavond de kerker af te huren, zowel voor een P/persoonlijk spel in een intieme, ongestoorde sfeer (zie pagina over de speelkerker) als voor initiatieven op kleinere schaal. Zo worden er op vrijdagavond geregeld workshops bondage en andere gegeven.